044 968 4245
Nokia, Pirkkala, Tampere, Ylojärvi

Arvonlisäveroton kotipalvelu

Tarjoamme siivous- ja kotipalvelua arvonlisäverottomana, mikäli toimintakyky on alentunut esimerkiksi ikääntymisen, vamman tai onnettomuuden seurauksena.

Autamme asiakkaitamme kaikissa arjen askareissa ja mahdollistamme sen, että asiakkaamme voi asua kotona mahdollisimman pitkään. Toimimme ihmisten kanssa suurella sydämellä sekä luottamuksellisesti, joten voit huoletta kutsua meidät paikalle kartoittamaan palveluntarpeenne.

Palvelu edellyttää kirjallisen palvelusopimuksen lisäksi palvelusuunnitelman, jossa määritellään sosiaalihuollon tarpeen peruste, kuvaus palvelujen käyttäjän toimintakyvystä ja palvelun tarpeesta sekä tavoitteet ja toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi.

Arvonlisäverottomasta kotipalvelusta voit tehdä verotuksessa 60 % kotitalousvähennyksen.

Asuminen kunnallisessa palvelutalossa ei estä arvonlisäverottomien palveluiden ostamista yksityiseltä yritykseltä, mutta palvelusetelin käyttäjällä ei ole oikeutta arvonlisäverottomuuteen.

Voit lukea lisää arvonlisäverottomasta kotipalvelusta Verohallinnon sivuilta »

Kotipalvelu Jade kuuluu Tampereen, Pirkkalan, Ylöjärven ja Nokian kaupungin kotipalvelun tukipalveluiden tuottajien rekisteriin.

Lue lisää Tampereen, Ylöjärven ja Nokia kaupungin verkkosivuilta:
www.tampere.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikaihmisten-palvelut/apua-kotiin/kotihoito/tukipalvelut.html
www.ylojarvi.fi/perhe-ja-sosiaalipalvelut/vanhusten-palvelut/kotihoito-ja-tukipalvelut/
www.nokiankaupunki.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikaihmisten-palvelut/kotihoito-ja-tukipalvelut/


Omavalvontasuunnitelma

Jokaisella vastaavia palveluita tuottavalla yrityksellä tulee olla ajantasainen omavalvontasuunnitelma asiakkaiden nähtävillä. Voit tutustua siivouspalvelujen omavalvontasuunnitelmaammme tästä.

Arvonlisäverottomasta kotipalvelusta voit tehdä verotuksessa 60 % kotitalousvähennyksen

Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Lähetämme vuoden vaihteessa yhteenvedon ja selkeän laskelman ostamistasi palveluista, sekä ohjeet kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, näin vähennyksen hyödyntäminen käy vaivatta! Kotitalousvähennys on 60 % maksetuista hinnoista.

Lue lisää Verohallinnon verkkosivuilta